Logo Brouwer Beslissingsgericht Onderzoek en Advies Over deze site
homepage
contact
over deze site
grotere letterskleinere letters
 
zoek op deze site
drs. Klaas Brouwer
S.O.J. Palmelaan 197
9728 VJ Groningen
tel.: 050-5268385
webdesign:
Smeets & Graas


Over deze site
Bedoeling
Deze website dient als uithangbord, zodat zichtbaarder wordt welke projecten Brouwer Onderzoek Ontwikkeling & Advies de voorbije jaren (sinds 1985) heeft uitgevoerd. Op deze website staat daarvan een (ruime) selectie. Ook is de site een medium om een deel van de publicaties en andere schriftelijke producten een ruimere bekendheid te geven en toegankelijk te maken voor grotere publieksgroepen.
De informatie is zowel bedoeld voor vroegere en actuele opdrachtgevers, als voor degenen die een antwoord zoeken op de vraag of Brouwer O, O & A iets voor hen zou kunnen betekenen. Daarnaast is de inhoud van de website gericht op al diegenen die zich oriënteren op een bepaalde branche waarbinnen Brouwer actief is geweest en/ of op onderwerpen, thema's of probleemgebieden daarbinnen.
Het spreekt voor zich
De website is zo sober mogelijk gehouden. Er is in de vorm gestreefd naar overzichtelijkheid. Inhoud en resultaten van de projecten staan centraal. Werkwijze en output van Brouwer zijn namelijk met twee betekenissen van het woord 'content' te duiden: content in de engelse betekenis (inhoud) en met de nederlandse invulling (een tevreden klant ).
Navigatie
Op deze website treft u beschrijvingen aan van uitgevoerde opdrachten en daarmee verbonden publicaties. U kunt drie ingangen kiezen: Sectoren, Onderwerpen en Opdrachtgevers.
Binnen iedere ingang is een verdere onderverdeling te vinden. Bij iedere afzonderlijke sector, onderwerp en/of opdrachtgever staan vervolgens een aantal uitgevoerde projecten.
Klikt u op één daarvan dan komt u bij de korte beschrijving van de opdracht uit, inclusief de publicaties die daarbij horen. Een groot aantal van deze publicaties worden als pdf-file ter beschikking gesteld. In dat geval staat er een ikoontje achter de titel, alsmede de omvang van de file.
Een beperkt deel van de publicaties staat apart vermeld onder de optie "bibliotheek" in de horizontale balk. De overige publicaties vindt u in de opdrachtbeschrijvingen. U kunt ook op trefwoorden, titels of namen zoeken binnen deze site.